Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic
Stella Pants Basic

Stella Pants Basic

Regular price 219.000,00 Sale price174.999,00
/
Shipping calculated at checkout.

Color
Size chart

Stella Pants Basic

Size Waist Hip Thigh Length
All Size 62-85 95 56 79
Big size 75-100 110 66 79
Size

Stella pants suitable for your daily activities or your new office pants. Featuring elastic waist that comfortably adjust to any body type. Complete your look with sneakers and any top to lean for a more casual look or blouse and heels or flat shoes for your office attire.

Material: Premium Cotton Suede

Machine wash cold.
Do not bleach.
Iron at low temperature.
Do not dry clean.
Do not tumble dry.
Wash separately.

Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.
Product color may slightly vary due to many variations in monitors and browsers.

  • Free Size Exchange

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.

Alhamdulillah sdh sampai kemarin barangnya, coba2 beli pas liat iklannya, pas dicoba enak dipake nya lgs plek gt di body akyu, bahannya jg enak katun. Buat daily cocok bgt!

E
Eugine

Gua jawang pake celana karet, kmren coba2 order karena fit sama tinggi gw yg 150an, gak nyangka enak banget dipakenya! Hari ini beli lagi deh

D
David
Pas buat tinggi 153

Baru beli kmren, pas banget dipakainya buat tinggi aku 153.
pakai karet di pingang jadi fit ke body

S
Soraya Achmad

Enak dpakai adem dan bahannya tidak kaku

E
Ena Luthfillailil wiqoyah

Bagus bangeett harganya murah sih ini tp gak murahan kainnya cukup tebel jahitan cukup rapi beneran enak dipake nyaman adem n sesuai gambar

Satisfaction Guaranteed

All Returns Must Be Done Within 7 Days Since You Receive The Order

Free Consult

We Help You Finding Out The Right Size

Empower Local

Proudly Wearing Local Clothes

Worldwide Shipping

Reach Us Through WhatsApp For Worldwide Shipment


Recently viewed