Stefanie Jogger
Stefanie Jogger
Stefanie Jogger
Stefanie Jogger
Stefanie Jogger
Stefanie Jogger
Stefanie Jogger
Stefanie Jogger

Stefanie Jogger

Regular price 299.000,00 Sale price199.000,00
/
Shipping calculated at checkout.

Color
Size chart

Stefanie Jogger

Size Waist Hip Thigh Length
27 58-76 94 54 84-86
28 60-78 96 56 84-86
29 62-80 98 58 84-86
30 64-84 100 60 84-86
31 68-88 102 62 84-86
32 70-92 104 64 84-86
Size

Currently in style and limited production. Baggy jeans featuring side pockets and elastic waist that comfortably adjust to any body type. The calf length cut makes this suitable to accompany you to run your daily errands.

Machine wash cold.
Do not bleach.
Iron at low temperature.
Do not dry clean.
Do not tumble dry.
Wash separately.

Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.
Product color may slightly vary due to many variations in monitors and browsers.

  • Free Size Exchange

Customer Reviews

Based on 18 reviews
94%
(17)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
6%
(1)
B
Bella

Bagus banget bisa request ucapan untuk kasih kado.. recomend beli disini

F
Fanny Nurdini Dwiyanti

Barangnya bagus.. cuma memang sayang aja ukurannya paling besar 30.. sedangkan bagian pinggul kebawahku agak besar😁😁, jadi ngepress bgt jd aku yg mesti ngecilin badan nih kayanya hahaha

L
Lidiasani Perez Mosesa Shopee

Pas banget dipake ukuran ssuai dgn yg tertera gak kecil gak kegedean pas banget.. Gak kecewa berikut pngen pesen lagi disini kek lgsung cocok dgn jeans di shop ini..
Thankyou yah pelayanannya ramah..????

D
Desi Low

Sebelumnya selalu mikir untuk beli celana di olshop khususnya untuk celana denim . Karna ukuran takut gak sesuai . Tapi saya coba untuk beli celana di shenelin karna modelnya bagus2 dan pas sampe aku langsung jajal omg... soo excited gak nyangka ukuran sangat sesuai dan sesuai ekpesitas . Bakalan order lagi ini ????????

N
Nurita Hutahaean

Bahan bagus ukuran pas banget

Satisfaction Guaranteed

All Returns Must Be Done Within 7 Days Since You Receive The Order

Free Consult

We Help You Finding Out The Right Size

Empower Local

Proudly Wearing Local Clothes

Worldwide Shipping

Reach Us Through WhatsApp For Worldwide Shipment


Recently viewed