Highwaist Flare
Highwaist Flare
Highwaist Flare
Highwaist Flare
Highwaist Flare

Highwaist Flare

Regular price259.000,00
/
Shipping calculated at checkout.

Color
Size chart

Flare Cutbray

Size Waist Hip Thigh Length
27 58-75 72-100 47-60 90
28 62-78 76-102 48-65 90
29 64-80 78-104 50-68 90
30 68-84 85-106 52-70 90
31 72-86 88-108 54-72 90
32 74-98 90-110 56-74 90
33 78-100 96-120 60-76 90
34 84-104 100-126 62-78 90
Size

Espesially made for you with Height under 160 

This vintage looking cutbray jeans has become the current leading trend. The flared styles on the ankle will balance out the volume of your hips, thighs, and rear to give you an overall hourglass silhouette. Put on your basic top and heels and you're good to go, it's that easy to wear and style this trendy pants.

Material: Soft Stretch Jeans 12oz

Machine wash cold.
Do not bleach.
Iron at low temperature.
Do not dry clean.
Do not tumble dry.
Wash separately.

Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.
Product color may slightly vary due to many variations in monitors and browsers.

  • Free Size Exchange

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Veren
Big hips friendly

Selalu suka sama jeans2 yang dijual Shenelin soalnya pasti ada untuk big hips friendly dan ga terkecuali si Flare ini 😍❤️

X
XO
Model 7/8 buat tinggi 170an .

lagi cari celana 7/8 jadinya pas banget buat tinggi gw yang 170. Bahan enak dipakai gak gatel. abis beli bikiin review dapet diskon tambahan lagi. LOve bangett dehh

P
PraTiwi
BAHAN BAGUSSSS!

BINTANG 5 . bahan adem banget, beda sama jeans biasa yang Mura***. Uda beli banyak jeans dan ini fav banget karena bahannya yang adem. TOP
(tinggi 160 bb 65 pakai size 32 )

L
Lusi
Pas banget

Buat aku yang bb 59 tinggi 155 ini pas banget, ambil size 30. Bahan alus dan stretchnya enak gak bikin keteken.

s
silvi
mirip kaya zara

Sukakkk bgttt modelnya mirip kaya di zara dengan harga yg jauh lebih murah admin nya jg baik bgtt salah kirim barang trus boleh di return ramah bgttt pelayanannya dpt voucher lg. Makasih ya min semoga berkah jualannya yang mau beli rekomended bgtt ga boong sebagus itu

Satisfaction Guaranteed

All Returns Must Be Done Within 7 Days Since You Receive The Order

Free Consult

We Help You Finding Out The Right Size

Empower Local

Proudly Wearing Local Clothes

Worldwide Shipping

Reach Us Through WhatsApp For Worldwide Shipment


Recently viewed