Dolce Cullotes
Dolce Cullotes
Dolce Cullotes
Dolce Cullotes
Dolce Cullotes
Dolce Cullotes

Dolce Cullotes

Regular price189.000,00
/
Shipping calculated at checkout.

Color
Size

A comfortable cullotes with a wide range of cute color choice. For you who love comfy and style, this pair of cullotes is for you. Complete your look with a simple fitted shirt for a casual look, put on an outer or jacket to lean on the edgier side. 

Material: Premium Jeans 13oz

Machine wash cold.
Do not bleach.
Iron at low temperature.
Do not dry clean.
Do not tumble dry.
Wash separately.

Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.
Product color may slightly vary due to many variations in monitors and browsers.

  • Free Size Exchange

Customer Reviews

Based on 74 reviews
96%
(71)
3%
(2)
0%
(0)
1%
(1)
0%
(0)
s
swastiratu12

ini kalo ada bintang 10 aku kasih bintang 10, celananya bagusss bgt, udah gitu respon adminya cepet baik bgt mantappppppp bakal jadi langganan terusss

s
salmah

Ini bagus bgt bahannya lembutt engga kaku, ukuran M buat aku yang bb 50 agak kegedean dikit tapi gapapa dri pada ngepas nanti engap wkwk dan tinggi 150 buat ukuran M aga kepanjangan tapi masih bisa diakalain. Pokonya luv bgt 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

I
Izmah46

Sukak💚

t
thinna1995

Suka! Rekomen... gak kecewa. Respon reseller baik skali.. harga worth bgt untuk jeans ini. Malah mau order lagi :)

m
maureen53

Sumpah keren parah sih..... Min warna lain donk,soalnya kebagiannyabungu sm cokelat doank hahaha. Size 34 bb 83 tb 165 recomended banget malah masih longgar

Satisfaction Guaranteed

All Returns Must Be Done Within 7 Days Since You Receive The Order

Free Consult

We Help You Finding Out The Right Size

Empower Local

Proudly Wearing Local Clothes

Worldwide Shipping

Reach Us Through WhatsApp For Worldwide Shipment


Recently viewed